Є-Гроші продали мій борг в факторингову компанію ТОВ «Кредитпромінвест»

meloman

New member
Учасник
Брав в Е-грош 3 кредити, два перші з яких виплатив.
Третій на 32 000 грн, так вийшло що не мав змоги виплатити вчасно. Одразу прилетіло штрафів на 50%. Тобто сума наразі становить близько 52 000 грн до виплати.
Тероризували по декілька разів на день дзвінками, я хм казав що штраф платити не буду. Недовго думаючи, вони продали мій кредит в факторинг ТОВ «Кредитпромінвест».
З цим факторингом я одразу сам вийшов на контакт.

Написав заяву "Запит щодо підтвердження права вимоги і розрахунку заборгованості". Попросили підписати, відсканувати і відправити на email.
Правда прислали акт передачі моєї справи від е-гроші, тобто підтвердили що справа у них.
Далі перший дзвінок з «Кредитпромінвест» був близько години) Спілкувались довго але без емоцій, спокійно можна сказати)

Вони мені запропонували одразу 3 варіанти:
1. Виплатити одразу борг зі знижкою, тобто без штрафу 33000 грн. Але за тиждень.
2. Виплачувати на протязі 3-х місяців, рівними частинами по 17000 грн, але всю суму боргу зі штрафом.
3. Суд.

Я подумав деякий час, і погодився на 2 варіант. Тобто я їм підтвердив, що буду платити, але запросив гарантійний лист, щоб було підтвердження всього обговореного а не просто бла бла бла. А також сказав, якщо ми домовляємось. більше з цього моменту ніяких дзвінків від вашої компанії...
Лист прислали. Прогарантували.
Буду платити.

Кому цікаво, прикріпляю бланк заяви.
Якщо у вас аналогічна ситуація, одразу запросіть підтвердження того що ваш кредит у них, запросіть договір факторингу або акт, як це зробив я.
Після того як вони підтвердять, домовляйтесь, торгуйтесь ітд.

📌 Примітка:

• Цей запит допомагає отримати документи, що підтверджують законність вимог з боку кредитора, а також точний розрахунок боргу.
  • Важливо відправляти цей запит рекомендованим листом з повідомленням про отримання або через електронну пошту (якщо компанія підтримує таку форму).

Вкладення

• Запит_щодо_підтвердження_права_вимоги_і_розрахунку_заборгованості.docx
    36.9 КБ · Перегляди: 1
Назад
Зверху